Beskrajna ljubav 6. i 7. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 6. i 7. epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 6. i 7. epizoda!
6 epizoda

Kenanova sestra dolazi u firmu i dvi saznaju da je to Kenanova sestra.Emir otvoreno pita Kemala da li mu je to sestra.Kemal je razočaran kad je vidi tu.Lejla je u velikoj nevolji, ali govori Vidanu da joj ne treba njegova pomoć.Emir prekida partnerstvo.Nihan govori Emiru da ona nije njegovo vlasništvo, kao ni on njeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


7 epizoda
Emir stavlja prsten na Nihaninoj ruci i priznaje joj da je voli.Nihan gleda u prsten i razmišlja da treba da se razvede, jer voli drugog čoveka. Lejla prizna Kemalu da je Nihan njena nećaka. Vildan je očajna nakon što je Lejla osramotila pred njim.Muž je ubedjuje da treba da pusti Lejlu i prošlost, ali Vildan mu govori da želi svoj deo.

Kenan odluči da pusti prvi korak u pomirenju sa svojim ocem.U ovoj epizodi Kenan saznaje da Emir sprema spletku za Nihan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *