Krisanti govori Paulu istinu, Minas se sprema za vjenčanje

Brusko-Mprousko

Brusko – 762. i 763. epizoda – Krisanti govori Paulu istinu, Minas se sprema za vjenčanje!

By  | 

Krisanti govori Paulu istinu, Minas se sprema za vjenčanje

762: Sifisov plan da približi Paolu i Stefani prelazi na veći nivo, on se pravi da ne zna Paolu i da ga njeno prisustvo nervira. Demetra priznaje Nektariju da je dala novac Patroklu i moli za rok da ih vrati. Paul se priprema da napusti Krisanti pa je ona primorana da otkrije plan da je uspjela da ugrabi novac od Dijamantisa. Stela izlazi iz bolnice i odlazi kod Meline i Ahila.
763: Minasovo predstojeće vjenčanje izaziva frustraciju kod Bazilike, što uzrokuje njenu svađu sa Nikolasom.

Patroklo traži od Dijamantisa pozajmnicu kako bi vratio Demetri novac i da popravi odnos sa njom, ali strogi stav oca ga naljuti. Ahil saznaje da je policajac Archontakis otišao na trodnevni put sa Konstatinom i smatra da zanemaruje svoju dužnost da pronađe otmičare njegove kćerke. Bazilika se pojavi pred Minasom dok obučen kao mladoženja ide u crkvu i njihovi pogledi svjedoče da nikada nisu prestali voljeti jedno drugo. Mateo je zuabrinut za Anastazijino psihičko stanje te informiše Sifisa.
We don’t own this picture. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *