Mateo saznaje da je Stella trudna

Brusko-Mprousko

Brusko – od 702. do 704. epizode – Mateo saznaje da je Stella trudna!

By  | 

Mateo saznaje da je Stella trudna
702: Alcibiades i Patroklo planiraju Alcestinu nesreću da bi prisilili Sifisa da se vrati u Hanju. Myros je ljubomoran zbog Dafne. Melina se smiruje kada joj Ahil obeća da će uraditi sve zajedno da održe njihovu vezu živom. Nakon operacije, doktor ih informiše da se Marina ne budi od sedativa. Doktor govori Steli da je trudna.
703: Svi su uznemireni jer se Marina ne budi posle anestezije. U isto vrijeme na Kritu, uzrokovana od strane Alcibiadesa i Patrokla, Alcestina nesreća izaziva privremenu amneziju. U Dafninoj kući, uslovi se mijenjanju i tri Myrosove sestre uispjevaju da ucijenjuju i da postanu gospodari svog šefa. Glavni ključ, Gethsemane poziva Panayi kući, i to je ničija druga do Melinina kuća. Dafne pravi scenarije ko bi mogao biti Kipranin i Vasilikin ljubavnik.

Alice iznenadi Krisa izjavom da bi prije da se razdvoje neko da se trajno presele na Kipar. Mržanja Patrokla prema Ahilu raste jer vjeruje da je on odgovoran za raskid sa Demetrom i odluči da mu se osveti otevši i dajući malu Love, ilegalno usvajanje.
704: Melina i Ahil odlaze napolje da provedu zajedničke trenutke u restoranu, a sa djecom ostaje Danae. Mateo i Anastazija konačno odlučuju da budu zajedno i Mateo se ne vraća kući kod Stele. Marina se oporavlja od operacije i Demetra istrese bijes na nju. U Hanji, Paul i Andreas posjećuju Alceste u bolnici i saznaju šta se desilo. Mateo nema dovoljno vremena da pita Stelu da se rastave jer je zapanjem saznanjem o trudnoći.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site