Brusko - od 85. do 88. epizode - Fizički obračun Ahila i Sifisa

Brusko-Mprousko

Brusko – od 85. do 88. epizode – Fizički obračun Ahila i Sifisa!

By  | 

Brusko – od 85. do 88. epizode – Fizički obračun Ahila i Sifisa

85: Dafni je lijepo na Kipru, a baka Andrijani pokušava pronaći muža za Konstatinu. Nektarije je zamolio Irini da odnese na analizu vitaminske dodatke koje je Melina pila dok je bila trudna. Anastazija informiše Dijamantisa da će se vjeriti sa Antonisom.
86: Marko je došao do snimka koji je dokaz da je Jorgos kriva za ubistvo Mateovih. Anastazija i Sifis su šokirani jer je taj CD nestao iz njihove kuće. Aliki sa ocem ucijenjuje Minasa. A Evridiki nastavlja kovati planove kako da naudi Melini.
87: Nektarije i Ahil su ljuti jer je Mateo sklonio očevu sliku iz ureda. Plaćeni ubica progovni Melina i Dafni joj pomaže, rizikujući život. Mateuovi sumnjaju da je Sifis odgovoran za napad. Odlaze da rješe problem.
88: Sifis i Ahil se obračunavaju u Dijamantisovoj kući. DIjamantis ubjedi Mateove da ne prekidaju saranju sa njim. Aliki konačno sve priznaje Vasiliki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site