Candice Accola biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Candice Accola biografija

By  | 

Candice Accola biografija

Kendis Akola (Candice Accola) je rođena 13. maja 1987. godine u Hjustonu i američka je glumica i pevačica, poznatija po ulozi Kerolajn Forbs u “Vampirskim dnevnicima.” Kendis je rođena u Hjustonu, Teksas, ali odrasla je u Edžvudu i pohađala je školu Lake Highland Preparatory School. Otac Kevin je hirurg, a majka Karolin je inženjer zaštite okoliša. Oba roditelja su aktivni članovi lokalne Republikanske stranke. Ima mlađeg brata.

Kao izvrsna pevačica i tekstopisac od 14. godine, Kendis Akola postigla je uspeh u svojoj muzičkoj karijeri nakon što je potpisala ugovor s izdavačkom kućom od 16 godina. Muzika Kendis Akole osvojila je međunarodni uspeh, a ona i dalje snima i piše svoje pesme. Album prvenac izašao je u decembru 2006. i imao veliki uspeh u Japanu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!