Crna ruza od 75 do 78 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 75 do 78 epizode

By  | 

Crna ruza od 75 do 78 epizode
75 Epizoda
Ebru se ni na trenutak ne odvaja od Firata. Narin je prisiljena da prihvati da među njima postoji snažna veza. Dok se Narin nastoji nositi sa onim čemu je svedočila, polako kroči prema novim odlukama. Serdar i Ada sve su priznali jedno drugom pa njihov odnos poprima novu dimenziju, a Maja je odlučila da napravi novi korak u svojoj zamišljenoj ljubavi sa Serdarom. Taj korak zaviće je u veliku tugu.

76 Epizoda
Ozlem je pronašla nov način da sazna šta se događa. Nova i neočekivana saznanja pomoći će joj da Kasima satera u kut i prisili ga da joj pomogne. Kendal se odlučio rastati od Ozlem koja mu je postala preveliki teret.

77 Epizoda
Ozlem nipošto neće pristati dati Kendalu razvod, što je tera na potez koji će sve potresti, a ponajviše Ebru. Ebru je potresena sadržajem pisma koje je primila. Pred Baranom i Firatom suprotstavila se Kendalu, što ga je sateralo u kut.

78 Epizoda
Ebru postaje sve sumnjičavija te se odlučuje na potez koji će ostaviti utisak na sve. S druge strane, Ozlem se više ne može nositi s teretom onoga što je doživela. I baš kad je pomislila da se više ni u koga ne može pouzdati, neko neočekivan pružio joj je ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *