Crna ruža od 83 do 85 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 83 do 85 epizode

By  | 

Crna ruža od 83 do 85 epizode

83 Epizoda

Ozlem je pronašla nov način da sazna šta se događa. Nova i neočekivana saznanja pomoći će joj da Kasima satera u ćošak i prisili ga da joj pomogne. Kendal se odlučio rastati od Ozlem koja mu je postala prevelik teret. Međutim, Ozlem nipošto neće pristati na to, što je tera na potez koji će sve potresti, a ponajviše Ebru.

84 Epizoda

Ebru je potresena sadržajem pisma koje je primila. Pred Baranom i Firatom suprotstavila se Kendalu, što ga je sateralo u ćošak. Upravo zbog toga Ebru postaje sve sumnjičavija pa se odlučuje na potez koji će ostaviti utisak na sve.

 85 Epizoda

Ozlem se više ne može nositi sa teretom onoga što je doživela. I baš kad je pomislila da se više ni u koga ne može uzdati, neko neočekivan pružio joj je ruku. Narin oseća da Firat neće moći ugušiti svoju ljubav i postaje svesna da će morati prihvatiti tu činjenicu. Narin počinje ozbiljno razmišljati o Oguzovoj ponudi da se uda za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site