Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući

Dehleez

Dehleez (69. ep.) 21.01.2017. – Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući!

By  | 

 Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući

Asad pita sve da ne odlažu vjenčanje čak i ako postoji neki rizik. Arvind govori šefu da će specijalni ljudi doći na tu specijalnu funkciju. Ujak se složi sa Asadom. Govori Manoharu da je dobro mislio i rekao, ali on osjeća da ono što je planirano da se desi, desiće se sigurno, trebaju biti upozoreni i oprezni, ali nekada se moraju suočiti sa nekom situacijom, misli da mogu izbjeći nevolju, neka pogleda Adarsha i Swadheentu, njihova ljubavna priča se suočila sa mnogo toga da bi stigla do ovoga, ako odlože vjenčanje, to će biti nepravda prema njima. Abhay ga podrži, uhvatiće krivce. Ujak veli da svaki koledž ima vojnog službenika, Yash je ubačen na njihov koledž. Jaidev isto misli da je ujak u pravu, ako je ministar rekao da je obezbjeđenje na visokom nivou, trebaju nastaviti. Arvins govori da oni ne znaju šta oni (teroristi) mogu uraditi. Oni su veliki ljudi, ali oni (Arvind i ostali) su uradili sve što su željeli ulaskom u kuću, oni su budale i vole da formiraju veze. Ovamo, Ahuja veli da se i on slaže, nekada misli da oni, Indijci prave veze, ali takođe ih i štite, neka ne brinu, neka se vjenčanje dogodi. Smiju se. Suhasini govori da je u redu, ako se svi slažu, gosti ih čekaju. Ahuja veli da je odlučeno, neka dođu. Odu kod gostiju. Adarsh pita Swadheentu da li misli da je to ispravna odluka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site