Manohar saznaje istinu i odlučuje da prikrije grešku sistema

Dehleez

Dehleez (93. ep.) 15.06.2016. – Manohar i Jaidev saznaju istinu i odlučuju da prikriju grešku sistema!

By  | 

On joj dozvoli. Swadheenta pita inspektora da je drži i udalji se polako. On uhvati prsluk kao što je Asad Arvinda. Ona uperi pištolj i pita inspektora da se “zamrzne” tj. da se ne pomjera. Svi gledaju šokirano. Sudija pita šta se dešava. Ona ih pita da pogledaju inspektora, kako drži prsluk, isto kao što je Asad. Izvinjava se zbog te glume. Sudija je pita šta želi da dokaže.
Swadheenta odgovori: ” Na ovakav način, prsluk drži čovjek koji je pratio teroristu. Arvind je upucao Abhaya, bacio dimnu bombu i otišao u zgradu. Asad ga je pratio, pokušao zaustaviti i uhvatio prsluk, Arvind je pobjegao nakon što je pucao u njega, zato je policija čula pucnje. Sada inspektor shvata koga su upucali. Bila su dva momka u zgradi, bila su četiri momka na mjestu eksplozije. Niko nije vidio četvortog, jer je taj momak nosio prsluk i pucao u Abhaya. To je Arvind.”
Suhasini apeluje na sud da ne odlažu, sud joj je dao 3 dana da ne odlažu više, žele znati šta se novo dogodilo.
Swadheenta nastavi: ” Nova stvar je da nisu 3 već 4 momka. Sada ću iznijeti istinu tog četvrtog. Četvrti je bio terorista, Abhayev ubica i to je Arvind, da je policija došla 2 minuta prije, našli bi Arvinda, sudbina je bila da policija uhvati Asada i ubije ga, on nije bio samo moj brat. On je bio sin ove države, ako bude optužen za krivca, to će biti šamar svakom momku koji smatra ovu zemlju kao svoj dom, njegova duša moli za pravdu i da ime njegovog oca bude čisto, on nije terorista i ja ću očistiti mrlje sa njegovog imena. ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site