Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!( 15.5.2018.)
Teni odlazi.Igbal je uznemiren i pita je da li će se vratiti.Teni ga uverava da se radi samo o 2 dana.Ona ga poljubi u ruku i ostane na njoj trag karmina.U Barodu, Igbal šalje vozača i auto za Teni.Ona otvara vrata i nalazi poruku od Igbala i poklone.Igbal je zove i kaže da će dobijati poklone svakog sata.Teni ga pita odkud je znao gdfe je ona.Igbal joj govori da je on pametan i da sve sazna.Teni mu kaže da je pusti da uživa malo sa svojim damana, a on neka se opusti sa devojkama.Njih dvoje će se uskoro venčati.Igbal kaže da više ne želi da uživa u ženskom društvu i želi da se njih dvoje što pre venčaju.Nakon poziva, Teni razmišlja o Partu i kaže vozaču da je odveze u Bansuali kuću.

Ipšita kaže Ba da joj je donela tenisku lopticu umesto jabuke.Ba se pita ko nju može da prevari da pojede jabuku.Teni dolazi u Bansuali kuću sa flešbekovima nekih sećanja iz prošlosti .Ipšita izlazi napolje da se igra sa lopticom i udara Teni.Part se budi i oseća da će se nešto desiti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!