Divlja zemlja 21. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 21. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 21. epizoda!
Isabel govori Danielu da je njegova mama poslala Gerarda da je prati i da možda Amparo zna šta se dogodilo među njima. Daniel kaže da bi mu mama već dala do znanja da nešto zna. Amparo kaže Sergiju da Isabel spletkari otkad je došla u porodicu. Sergio joj kaže da zna da je poslala Gerarda da prati Isabel. Amparo otpusti Carmen jer ju je odala. Uriel objasni Carmen da je njegovo cveće bilo za Alejandru i da prema njoj oseća samo prijateljstvo.

Carmen mu govori da Alejandra nikad neće biti njegova. Amparo ošamari Daniela i kaže mu da je izdao brata. Daniel odgovori da ne može verovati da ona to tako vidi.Amparo govori Isabel da je prećutela Anibalu njene susrete sa Danielom kako se braća ne bi sukobila zbog žene poput nje.

Sve epizode serije Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site