Doktor - 27. i 28. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 27. i 28. epizoda!

By  | 

27: Šerefova smrt duboko potresa sve, a posebno Hakana. Hakan krivi Yalcına ne samo za očevu smrt, već i za stanje njegove ruke. Nazli tvrdi da je u operaciji bilo nemara i optužuje Lejlu. Lejla pravi grešku u operaciji u koju ulazi iz osećaja krivice. Pacijent je spašen Omerovom intervencijom. Lejla se suočava s Nazli uz Omerovu podršku. Hakan, koji sazna za situaciju, suočava se sa svojim pomoćnicima. Kada službenik socijalne službe za Zejnepino usvajanje svjedoči ovom trenutku, Mine se pita šta da radi. Hakan spašava situaciju, ali još jedna greška dovodi cijeli proces u probleme. Dok je odnos između Lejle i Omera sve bolji, Berk, koji je već u nevolji sa svojim ocem, ne može da dobije podršku koju očekuje od Nazli. Hakan smišlja plan da postigne pravdu.

28: Dok ljudi u Ulucinaru odahnu sa obezbjeđivanjem pravde, Hakan se bori sa problemom u vezi ruke koji je sakrio od svih. Neslihan je zauzeta spašavanjem Yalcına iz zatvora. Berk se osjeća krivim što je njegov otac  zatvoren. Greška koju pravi Yalcin dovodi do neočekivanih situacija. Unatoč svim Hakanovim upozorenjima, Lejla griješi u operaciji pacijenta s kojim je emocionalno povezana, ali pacijent je spašen uz pomoć Nazli. Mine i Hakan su sigurni da neće biti prepreka pred njihovim usvajanjem Zejnep i zasuču rukave da pripreme sobu. Lejla i Omer su uključeni u ove pripreme. Omer pokušava uvjeriti Lejlu da se uda. Hakan gubi kontrolu nad istinom koju je saznao o svojoj ruci. Jedna greška koju pravi utiče na njegov odnos sa Mine. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *