Doktor - 29. i 30. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 29. i 30. epizoda!

By  | 

29: Hakan, koji nakon rezultata pregleda shvaća ozbiljnost situacije, trebao bi nakratko da napravi pauzu od operacije kako ne bi zauvijek ostao bez ruke. Yalcin završava liječenje u psihijatrijskoj bolnici i sud odlučuje da mu se sudi bez hapšenja. Značajna je ova Yalcinova misao, koji svoj život kao hirurga želi ponovo uspostaviti u Ulucinaru. Dok je Hakan bijesan zbog smjene sa funkcije i stanja njegove ruke, prima još jedan udarac kada se Yalcin vratio. Mine se, s druge strane, mora nositi s tugom zbog gubitka Zejnep sama. Shvativši da se Lejlina slabost prema Keremu nastavlja, Omeru nije ugodno. Nazlı pokazuje interesovanje za Berka da nadoknadi svoju grešku, ali Berk je zbunjen zbog onoga što se dogodilo. Bulentova odluka će biti početak teškog rata u Ulucinaru. Omerove sumnje u vezi Kerema su opravdane.

30: Prihvatanje Yalcına kao glavnog hirurga narušava ravnotežu svih zaposlenika Ulucinara, posebno Hakana. U međuvremenu, Omer i Leyla intervenišu kod pacijenta koji se iznenada razboli na intenzivnoj njezi. Smrt pacijenta postaje nada za Kerema, koji čeka srce. Mine pronalazi dokaze da sazna istinu o Hakanovoj ruci. Ona i Hakan odlučuju boriti se protiv svega zajedno. Sumnjiva obavijest o smrti pada kao bomba na Ulucinar. Tužilac dolazi u bolnicu i istražuje smrt pacijenta na intenzivnoj njezi. U međuvremenu dolazi hitni pacijent i Yalcin i Hakan moraju zajedno da izvrše operaciju. Tužilac takođe prati operaciju. Hoće li Hakan uspjeti sakriti stanje svoje ruke? Ishod istrage opravdava Omarove sumnje. Ova situacija stavlja Hakana i Bulenta pod veliku odgovornost. Ulucinar se suočava sa velikom krizom. Štaviše, nije u opasnosti samo Ulucinarova budućnost, već i Lejlin život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *