Doktor - 32. epizoda - KRAJ SERIJE!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 32. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Yalcınova igra prisiljava Hakana da se uzdigne kao prije mnogo godina, razočaravajući Neslihan i Berka, koji vjeruju u njega. Pod pritiskom svojih učenika Lejle i Omera, Hakan je uvjeren da se podvrgne vrlo rizičnoj operaciji kako bi spasio ruku. Mine podržava Hakana da se bori. Operacija se u Ulucinaru izvodi u tajnosti od svih. Lejla i Omer odlučuju da se vjenčaju. Kada je Berk shrvan očevim životom, pronalazi Nazli najbližu sebi. U međuvremenu, pacijent koji dođe u odjeljenje hitne pomoći mora se podvrgnuti rizičnoj i kombinovanoj operaciji. Hoće li Lejla i Omer uspjeti u ovoj teškoj operaciji u koju su ušli bez Hakana? Yalcinovo suđenje i odbor u koji će Hakan ući odredit će sudbinu Ulucinar tima. Mine i Hakan su srećni zajedno, uspjeli su usvojiti Zejnep. Omer i Lejla su pronašli svoju sreću, a svi zajedno kao tim svaki dan imaju nove izazove sa kojima se bore, nove pacijente i spašavanje života ljudi kojima je njihova pomoć neophodna. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *