Doktor Haus od 152. do 154. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 152. do 154. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 152. do 154. epizode!
152 epizoda

Umesto da se bavi slučajem žene koja radi u kompaniji za razvoj oružja, Hause se posvećuje jednom bokseru, pokušavajući dobiti opkladu sa Wilsonom, dok ekipa sumnja da Hause ima drukčiji problem sa drogom.

153 epizoda
Trin’esku posećuje njena bivša “cimerica” iz zatvora i ona ubrzo shvata da se cimerica ponovo počela drogirati. Ne želeći je poslati nazad u zatvor tako što bi je odvela u bolnicu i rizikovala da je otkrije, Trine’ska zatraži pomoć od Chasea. U međuvremenu, i Hause i Taub saznaju šokantne vesti.
154 epizoda
Ekipa preuzima slučaj scenske umetnice, ali ubrzo posumnjaju da ona sama izaziva dodatne simptome, nepovezane sa njenom bolešću, kao deo njenog novog “umetničkog” dela. U međuvremenu, Hause donosi odluku koja menja njegov odnos sa najbližim prijateljima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!