Doktor Haus od 173. do 175. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Doktor Haus od 173. do 175. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 173. do 175. epizode!
173 epizoda

6-godišnjakinja sa retkim genetskim poremećajem primljena je u bolnicu nakon krvarenja iz nosa i gubitka svesti. Foreman naređuje timu da sarađuje sa njenom majkom, koja je ekspert za bolest svoje kćeri. U međuvremenu, Wilson se odlučuje na radikalno i potencijalno fatalno lečenje svoje bolesti, koje Hause pristane lično primeniti.

174 epizoda
Bolnički patolog počne skalpelom rezati vlastito teme i primljen je u bolnicu, ali pristaje jedino na lečenje o kojem je odluku doneo Hause. Međutim, Hause je nedostupan jer su on i Wilson na putovanju na kojem Wilson treba zaboraviti na skori pregled i opustiti se. U međuvremenu, razgovor sa pacijentom navede Chasea da preispita svoju karijeru.
175 epizoda
Vođa navijača na koledžu, primljen je u bolnicu zbog ošamućenosti i krvarenja iz nosa, ali tim uskoro otkriva da on zapravo čuje glas svog mrtvog brata i moraju odlučiti koji su od njegovih simptoma po prirodi psihološki. U međuvremenu, Hause i Wilson pokušavaju se nositi sa činjenicom da lečenje Wilsonovog raka nije uspelo; Wilson odlučuje prekinuti sa lečenjem i umreti dostojanstveno, a Hauseova smicalica ugrozi mogućnost da zajedno provedu vreme koje je Wilsonu preostalo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno