Domacice sa Bosfora od 153 do 156 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 153 do 156 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 153 do 156 epizode

153 epizoda:

Sinan javlja Mertu da je Džemil pušten iz zatvora i da ga je napao, pa policija sad traga za njim. Hamdija i Kudreta hapse, jer im nalaze leš u paketu koji prevoze. Zeliha posećuje Kudreta u zatvoru, jer oseća grižu savest, ali nažalost ne može da mu pomogne. Šero i Zeliha preturaju po domarovim stvarima i pronalaze nož kojim je ubijen čovek koga su našli u salonu.

154 epizoda :Domacice sa Bosfora od 153 do 156 epizode

Nakon što su ga pustili iz zatvora, Kudret je besan na Zelihu, jer uvek misli samo na sebe i ne želi više ništa da ima sa njom. Altaj i Nermin prijavljuju policiji Arzu i mamu Džahide, koja im pretura po celom stanu, kako bi našli dokaze o Galininom ubistvu. Međutim, policija ne pronalazi ništa. Mert pronalazi i uzima Sinanov pištolj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


155 epizoda :

Sećanje na neke detalje Galininog ubistva, odvodi Sinana do Altajeve ordinacije, koji će suočen sa Sinanom pronaći neobičan izlaz iz situacije. Jasemin zbunjuje Sinanovo ponašanje. Šero se razboleo i Zeliš je primorana da sama ode na važan poslovni sastanak. Pošto nema svoja kola, uzima ključeve Kudretovih kola ostavljene u ladici stola. Ona zapada za oko neznancu koji odlučuje da se malo pozabavi sa njom i izazove njeno interesovanje.

156 epizoda:

Kada pokuša da unovči ček, Zeliš otkriva da nedostaje Halukov potpis, i zahteva da se ta greška momentalno ispravi. U svojoj borbi protiv „narandžastih majica“ Elif odlazi predaleko. Pošto je čula da Sinan govori da će ga policija ponovo optužiti za ubistvo Altaja, Jasemin besni što je dozvolila da ispadne naivna i da poveruje da je on nevin. Doktor se pojavljuje u pravom trenutku da joj ponudi rame za plakanje i iznenađuje je priznanjem da je u nju zaljubljen još od detinjstva.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *