Duh, 1. deo: Ukleti brod - Istinita užasavajuća priča! - Page 4 of 6 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Duh, 1. deo: Ukleti brod – Istinita užasavajuća priča!

By  | 

Pritvi je ubeđen nakon što pogleda klipove gde je devojka zarobljena u brodu, nema joj spasa ni nade. Pritvi odlučuje da je izvuče po svaku cenu. Po daljem istraživanju, on otkriva da je ta devojka zapravo Mira koja je zaposednuta i živi na brodu već 11 GODINA. On odlazi kod profesora i ispoveda mu se o snimcima. Profesor ga upućuje da pronađe osobu koja je zaposela Miru kako bi je spasio.

Iste večeri dok Pritvi iznova gleda snimak ne bi li nešto novo zaključio, njegov daljinski upravljač pada na patos što učini da se video brže premota unapred. On uspeva ovog puta da uoči ‘nepoznatog muškarca’ iz posade, na kog počinje da sumnja. Kad još dublje uđe u celu ovu sagu, Pritvi sreće Mirinu majku Vandanu u crkvi i pušta isti snimak koji prikazuje proslavu Mirinog trećeg rođendana (onu sa početka filma!) nakon čega ispituje o nepoznatog muškarcu iz posade sa klipa.
Vandana pripoveda Pritviju da je taj brod umešan u sve nezakonite radnje, između ostaloh – prevoz opijata i narkotika. Ko god iz posade pokuša da kaže bilo šta protiv kapetana, taj umre! Kapetan je napastvovao Vandanu, a onaj koji ju je sprečio da se ubije jeste čovek po imenu Amar – isti onaj sa strašnog video snimka. Ona dodaje i da je kapetan stvorio tajnu prostoriju za bavljenje svim svojim nezakonitim delatnostima.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno