Dva života – 105. i 106. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 105. i 106. epizoda

By  | 


Dva života – 105. i 106. epizoda
105. epizoda
Tirso je konačno rešio da bude iskren sa Hulijom. On joj kaže da je pre izvesnog vremena pokušao da preuzme starateljstvo nad Erikom, a onda ga je Olga odvela u inostranstvo.
U Gvineji, Karmen je uverena da može da otplati dug svoje porodice Venturi širenjem svog posla sa nameštajem i izvozom širom Evrope. Nakon očevog insistiranja da razgovara sa Venturom o tome, Karmen odlazi kod njega, a on joj daje neočekivanu ponudu.
106. epizoda
Elena se neće vratiti na posao sa Hulijom. Ona naime smatra da je bolje za njihovo prijateljstvo ako to ne učini, što se čini da Hulija ljubazno prihvata, sve dok nešto što Kloe kaže ne izazove uzbunu vezano za situaciju u kompaniji.
U Rio Muniju, Karmen okleva da prihvati Venturinu ponudu i otvori sopstvenu radionicu. Mogućnost da se takmiči sa fabrikom svog oca primorava je da se povuče, pogotovo što je Fransisko na nišanu vlasti zbog nestanka poručnika Seralve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site