Dženet 41. i 42. epizoda! Zbog Azrinog plana Dženet odvode u zatvor!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 41. i 42. epizoda! Zbog Azrinog plana Dženet odvode u zatvor!

By  | 

Dženet 41. i 42. epizoda! Zbog Azrinog plana Dženet odvode u zatvor!
41 epizoda
Orhan koristi priliku što Dženet nema doticaja sa Selimom i radi na tome da ona bude njegova devojka. Ali to ne ide nimalo lako. Melisa moli Arzu da ubrza rušenje Dženet, na što Arzu napravi vrlo opasan plan. Daje naredbu svom advokatu da devojku mora strpati iza rešetaka po svaku cenu. Selim je sa Melisom na auto trkama. Tamo stiže Dženet kako bi razgovarala s njim, međutim niz okolnosti dovede do toga da se Selim još više zbliži s Melisom na Dženetino zaprepašćenje. Rizin testament zaprepasti sve. Arzu je jača nego ikada. Melisa iscenira kako je Selim spavao s njom.

42 epizoda
Dženet odvode u zatvor. Plan koji je smislila Arzu je uspeo. Tajnoviti čovek za to vreme napušta zatvor. Sema je u neverici zbog Rizinog testamenta. Selim se budi go pored Melise i ona ga uveri kako su spavali zajedno. Čak mu priredi i scenu. Kasnije se majka i kćerka raduju uspehu, ali to sve tajno sluša Orhan. Tajnoviti čovek dolazi da poseti Mukadeš.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site