Dženet 55. i 56. epizoda! Melisin život je u opasnosti!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 55. i 56. epizoda! Melisin život je u opasnosti!

By  | 

Dženet 55. i 56. epizoda! Melisin život je u opasnosti!
55 epizoda
Kaya prisiljava Arzu da odgovori Melisu od braka sa Selimom, ali ne uspeva u tome. Selim sa porodicom dolazi u Melisinu kuću, ali tu nastupi svađa. Kada Arzu pita Selima voli li Melisu on daje negativan odgovor i Mahir ga želi udariti. Kada se ta situacija smiri upada Nilgun i kaže kako neće dozvoliti da se taj brak dogodi. Dženet optužuju Kayu da je ubica i lažov, ali on se obrani u svom stilu. Sema poziva Kayu na Melisinu veridbu, a Čengiz Selima savetuje da još jednom razmisli želi li biti u braku sa ženom koju ne voli.

56 epizoda
Mukadeš odlazi da razgovara sa Arzu o Kayi, ali Arzu se samo izdere na nju. Sema čuje neke delove razgovora. Selim poziva Dženet na razgovor i vodi ju na liticu koja je umalo bila kobna za Melisu. On traži oproštaj, ali Dženet je neumorna i tvrdi kako je on već izabrao. Kaya namami Melisu u klopku i ona završava u njegovim rukama. Nakon toga pozove Arzu koja sluti da se nešto loše dogodilo. Dok ona jurca na lice mesta bomba je postavljena ispod Melisinog auta. Arzu ne stiže na vreme i auto eksplodira.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site