Dženet 61. i 62.epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 61. i 62.epizoda!

By  | 

Dženet 61. i 62.epizoda!
Prevod od 57. do 60. epizode nedostupan.
61 epizoda

Arzu i Mahir dolaze kod Mukadeš kako bi sprečili Melisu da izazove još veći skandal. Međutim, dok se oni izvinjavaju, Melisa i dalje preti. Čengiz saznaje kako je Kaya kupio zemlju koja je vrlo važna za poslovanje holdinga i poziva Kayu na sastanak. Ozlem je trudna. Kaya se sukobi sa Selimom, ali se smiri kada mu on  prizna da iskreno voli Dženet i želi s njim popričati o njihovoj sudbini. Sema čuje Melisu i Orhana kako prete jedno drugom i shvati kako su se udružili da rastave Dženet i Selima.

62 epizoda

Iako je Mahir uveren kako je poslao Melisu u London, ona je još uvek u Istanbulu i prati svaki Dženetin korak. I Dženet za to vreme prati Kayu kako bi saznala ko je tajnovita žena s kojom će se sastati. I baš kada je trebala posvedočiti susretu Kaye i Arzu, Melisa je pokuša pregaziti kolima. Kasnije je zarobi i vodi  u napuštenu kuću pokraj mora. 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site