Efe misli da mu je Kadim otac !

Ponovo rođen / Kış Güneşi

Ponovo rodjen 2 epizoda, Efe misli da mu je Kadim otac !

By  | 

ponovo rodjenEfe misli da mu je Kadim otac !

Nakon utočišta Nisan odlazi u kuću koja se gradi i poziva najbolju prijateljicu Sedu koja takođe radi za Metea, pa je pita šta misli o novoj kući. Želi da od jedne sobe napravi dečiju, ali Mete ne želi decu. Dve žene iskreno razgovaraju. Nisan veruje da će se Mete vremenom predomisliti u vezi sa decom.

Rešat, koji radi za Mazharovog partnera Jakupa, ulazi Kadimu u trag i javlja to Jakupu. Šehmuz, kojem Ismail duguje novac, naređuje svojim ljudima da pretuku Efea dok se sam vraća kući. Kadim tokom napada nalazi i uzima jednom od njih pištolj, nakon čega ostali pobegnu.

Prisluškujući razgovor Kadima i Ismaila, Efe pomisli da je Kadim njegov biološki otac. Videvši da im Efe prilazi, Kadim odlazi. Efe pita Ismaila ko je Kadim, ali Ismail mu ne želi odgovoriti. Efe prati Kadima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site