Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 98. do 100. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 98. do 100. epizode

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 98. do 100. epizode

Prevod: Jeca. 😀 
98. epizoda:
I Puđa i Kabir uveravaju sebe da ne vole jedno drugo. Suman se boji da Puđa glumi da se promenila i da će ih uskoro opet povrediti. Puđi i Kabiru je neprijatno kad su zajedno. Puđa uverava Anuradu da je pogrešila, ali Anurada joj ne oprašta prethodno nahuškana od strane Rani.
99. epizoda:
Anurada ne dozvoli Puđi da obavi ritual za njenog oca. Iako se Puđa pomiri sa tim, Kabir podstakne Puđu da treba da se bori i vrati je da odradi ritual, pritom je podržavajući pred svima. Njih dvoje zajedno odrade ritual. Puđa je dirnuta ovim njegovim gestom. Kabir govori Puđi da on zna da se ona promenila, i njena majka će ubrzo shvatiti. Rani namesti da porodice zateknu Kabira i Puđu prisne. Suman traži od Kabira da se razvede od Puđe, dok Anurada isto to traži od Puđe ako želi da povrati njeno poverenje.
100. epizoda:
Anurada planira da odvede Puđu kad se završi sudska procedura. Druv zove Suman i obaveštava je da je nastavio dalje sa životom, ima novi posao i novu partnerku. Čanda shvata da Kabir voli Puđu, ali Đej je uverava da to nije moguće. Kad Rani pokuša da priča loše o Puđi Anuradi, Anurada joj kaže da prestane, izgleda kao da ona mrzi Puđu i da želi da se osveti. Rani planira da pošalje Puđu i Anuradu odatle. Puđa tužna potvrdi Kabiru da je potpisala papire za razvod. Kabir je takođe tužan. Suman jedva čeka da se reši Puđe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site