Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. - Gayatri napravi pogrešno jelo!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. – Gayatri napravi pogrešno jelo!

By  | 

page 5

Ona ,Gayatri je sada kraljica od Amirkota,mora da nauči da živi u skladu sa trendovima koji tu vladaju. Potom se obrati Raj Mati,veli da je ona (Raj Mata) dovela kravu među lavove,zbog toga se sve to dešava. Odlazi od stola ljutito .
Sluga donosi vodu braći,oni vele da ne mogu uzeti vodu i pitaju za Raj Matu. Braća kažu da će ih ona zvati uskoro. Rana ji ide hodnikom,ali nastavi ,ne obazirujući se na njih. U hodniku,Kokila čeka Rana ji-a ,kad se on približi ,oni počnu diskutovati kako niko u istoriji palate nije ovako izveo svoje prvo kuvanje. Kokila veli da je dolazak nove snahe dočekan od ‘Ramain’ ,pitaju se šta će se desiti u palati u vremenima koja dolaze. Rana ji razmišlja da za djevojka nije vrijedna da bude princeza.
Najava: Bari Raani Maa govori Gayatri da će se taj ritual završiti kada Rana ji dođe da je dovede natrag u palatu. Rana ji razmišlja da nikad neće otići da je vrati nazad ,Kokila razmišlja da neće dozvoliti da se to,ritual ikada završi. Gayatri srećno napušta palatu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site