El Principe - 15. epizoda - Morey doživi saobraćajnu nesreću!

El Principe

El Principe – 15. epizoda – Morey doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Leyli prijeti rođak i traži 3000 eura ili će otkriti Faruqu da dijete nije njegovo. Vidjevši da nema drugi izlaz, ona prodaje svoj nakit. Morey posjećuje Faruqa i govori da se ne kaje jer je ubio Abdua, bilo je za opšti cilj. Faruq mu govori da bar ima poštovanja, ipak je izgubio brata. Kasnije, Faruq pita Fatimu da li i dalje ima osjećanja za tog čovjeka. Ona negira.
Khaleed i Fatima dolaze u policijsku stranicu da prijave krađu koju su pretrpjeli na ulici po danu. Ulaze kod Moreya, ali nisu svjesni da su agenti iscenirali napad kako bi im uzeli telefone.
Khaleed se kasnije sastaje sa nekim svojim ljudima, a agenti to prisluškuju pomoću skrivenih mikrofona i saznaju za pošiljku od Rusa. Khaleed ipak otkrije mikrofon i prekida kominikaciju.
Policija istražuje slučaj beživotnog tijela. Mati i novi policajac primjećuju čudne tragove na žrtvi i odlaze u bolnicu gdje je došao pacijent sa istim znacima. Kasnije pronalaze dron koji je prevozio drogu. A dječak ima iste oznake kao i leš i dovode ga na saslušanje. Morey nalazi mjesto gdje se skriva eksploziv i uspije postaviti gps uređaj. Crvenokosi momak ulozi u skladište, a Morey jedva uspije pobjeći.
Fatima govori drugaricama da se našla sa Moreyom i rekla da je ostavi na miru. Ali Moreyovo prisustvo sve više ugrožava njen naizgled srećan brak.
Morey im vraća telefone koje su kao našli, a Khaleed glumi ljubaznost. Međutim Morey dobija hitan poziv i odlazi. A Khaleed govori Fatimi da su telefoni sigurno ozvučeni jer je to posao agenata. A agenti saznaju da Khaleed zna da je Morey CNI agent.
Fatima laže Khaleeda da odlazi kod majke, a nalazi se sa Javierom. Ali on otkrije njenu laž jer se njena mama pojavi kod njih kući.
Teroristi odluče ubiti crvenokosog jer ih je policija preko njega našla. Faruq nalazi njegovo tijelo u blizini svoje kuće. Khaleedovi ljudi shvataju da Morey prati kombi koji prevozi eksploziv i Khaleed diže kombi u zrak. Morey udara u drvo, doživi saobraćajnu nesreću od jačine eksplozije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site