El Principe - 26. epizoda - Serra je ubijen!

El Principe

El Principe – 26. epizoda – Serra je ubijen!

By  | 

Fatima se vraća kući iz straha da bi se Khaleed mogao osvetiti njenoj porodici. Khaleed je ošamari, oduzme joj mobilni telefon i zatvori u sobu.
Faruq dolazi, ali Khaleed mu ne dozvoljava da vidi sestru. Ne dozvoljava ni njenim prijateljicama. One obavijeste Moreya jer su zabrinute za Fatimu. Morey dolazi u Khaleedovu kuću, ali primoran je otići da je ne vidi. Fatimina sluškinja Nur joj želi pomoći i to čini preko Paka za kog se pretvara da joj je momak. Ali između njih postoji privlačnost. Morey nakon što do njega preko Nur i Paka dođe vijest da je Khaleed povrijedio Fatimu. Uz pomoć Frana i Mati, uspije doći do nje. Nastavlja tragati za dokazima kako bi smjestio u zatvor Khaleeda. Faruq je primoran na saradnju sa njim kako bi spasio Fatimu i oslobodio se Khaleeda. Faruq smisli lukav plan kako bi Khaleedu skrenuo pažnju sa eksploziva i uspjeva u tome.
Khaleedov advokat ubija Fouada, jedinog svjedoka. Nastavljaju planirati napad u Granadi.
Serra pokuša razotkriti Robleda, ali umjesto toga je ubijen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *