El Principe -31. epizoda - Fran i Fatima umiru - KRAJ SERIJE!

El Principe

El Principe -31. epizoda – Fran i Fatima umiru – KRAJ SERIJE!

By  | 

Khaleed bježi i vodi Fatimu protiv njene volje. Morey i Fran ih prate, ali Khaleed ih je zavarao i pobjegao u drugom pravcu. Morey ispituje Khaleedovog saučesnika, ali ne saznaje ništa. Khaleed i Fatima dolaze u njegovu kuću u Ceuti, a Pako je sa Nur. On se sakrije i Khaleed naredi Nur da se spakuje i planira odvesti nju i Fatimu. Fatima nalazi Pakov novčanik i Nur joj priznaje istinu da se Pako krije tu. Pako im pomogne da kontaktiraju Moreya i policija se pojavljuje. Khaleed prijeti da će ubiti sve ukućane ako mu ne daju slobodu.

Naredi svojim iz Akraba da zauzmu policijsku stanicu i teroristi upadaju u policijsku stanicu. Uzmaju taoce i prijete vlastima. Uslov je da puste Khaleeda. Jedan od njih prisloni Mati nož na vrat i traži od nje da čita plan bjekstva Khaleeda i Fatime.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija im daje sve što traže. Fran pregovara sa teroristima, mladićima iz komšiluka. Ali oni ubiju još ljudi. Policija uspije upasti u stanicu i spasiti ljude. Fran govori Moreyu da su lažirali signal i Khaleed još vjeruje da njegovi vode igru tako da može da djeluje. Novinar saznaje istinu na osnovu dokaza koje je dao Morey o Robledovoj vezi sa Khaleedom i teroristima i objavi.

Morey prati Khaleeda i Fatimu. Sustigne ih kod obale, Khaleed i Morey počnu razmjenu vatre. Morey je pogođen u nogu, a Khaleed u rame. Morey zgrabi Fatimu i pokuša pobjeći sa njom. Fran im pomaže i Khaleed upuca Frana i on pada. Khaleed puca u Fatimu i Moreya, oni skaču u vodu. Fran ustaje u puca u Khaleeda i umiru i jedan i drugi.

Morey traži Fatimu, ispliva iz vode, ali nje nema. Na kraju je nalazi i izvlači na obalu, ali je pogođena u vrat. Izjave jedno drugom ljubav i Fatima umire. Tragičan kraj serije

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *