El Principe - 27. epizoda!

El Principe

El Principe – 27. epizoda!

By  | 

Tokom Serrine sahrane, Morey ne može da podnese da Robledo drži govor jer vjeruje da on stoji iza njegovog ubistva. Ali nema dokaze. Međutim, Serra je ostavio nešto ženi što će im pomoći. Ona sve daje Moreyu koji se odlučuje na osvetu za Serrinu smrt.
Bori se da zaustavi sastanak kraljeva Španije i Maroka koji će se održati u Granadi i na kom Khaleed planira izvršiti napad. Na TV osvane vijest da je Morey agent CNI. On se suočava sa Robledom.
Khaleed primora Fatimu da pođe sa njim kod svojih da se pozdrave sa Nayat koja ide u internat na poluostrvu. Faruq saznaje da je Khaleed udario Fatimu i zaprijeti mu. Khaleed saznaje da Fatima komunicira sa Moreyom i vodi je u stanicu kod Moreya. Fatima izabere Khaleeda. Morey se obrati Faruqu za pomoć da spriječe napad. Fran i Mati spase život dječaka koji pomaže Moreyu i Faruqu, a radi kod Khaleeda. Faruq saznaje da je eksploziv u kući kod Khaleeda i provaljuje da uzme po dogovoru sa Moreyom. Ali je napadnut.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site