Elif - 455. i 456. epizoda - Serdar saznaje da će postati otac

Elif

Elif – 455. i 456. epizoda – Serdar saznaje da će postati otac!

By  | 

Elif – 455. i 456. epizoda – Serdar saznaje da će postati otac

455: Zejnep na sve načine pokušava spasiti Selima. Čak odlazi do Arzu i moli je da ga spasi.Da li će uspjeti spasiti Alije od hipoteke? Serdar i Arzu ponovo počinju sa spletkama. Tulaj plače kod Melek i pita je za savjet. Jusuf ih sluša. Serdar posjećuje Gondžu. Bahrije u bolnici njeguje i hrani Dževahira.Jusuf slučajno čuje Melekin, Muratov i Tulajin razogovor. Osjećajući se krivim, povlači veze i pronalazi advokata Vejselu. Serdar razgovara sa Arzu i Umitom i odlazi u bolnicu i saznaje da će postati otac. Žali zbog svojih postupaka, moli Gondžu za oproštaj, ali ona ne odustaje. Takođe, Erkut ne razumije Asuman.
456: Nakon što Arzu pusti snimak, Serdar ponovo gubi Gondžino povjerenje. Umit i Arzu planiraju da zauvijek otjeraju Serdara i Gondžu. Melek saznaje da je ALije stavila kuću pod hipoteku, ali obećava da neće reći nikome. Tulaj osjeća krivicu, Vejsle izlazi iz pritvora. Dževahiru je dosta Barijenog pritiska pa prekida svaki odnos sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site