Arzu i Umit uzrokuju Gondžinu saobraćajnu nesreću

Elif

Elif – od 503. do 505. epizode – Arzu i Umit uzrokuju Gondžinu saobraćajnu nesreću!

By  | 

Arzu i Umit uzrokuju Gondžinu saobraćajnu nesreću

503: Arzu kreće da ostvaruje svoj plan i zakazuje sastanak sa Jusufom. Gondža konačno dolazi do nečega što može da iskoristi prozivm Arzu, ali Erkut se ne slaže sa tim. Selim se sreće sa starom prijateljicom dok je Melek zabrinuta za Elif.
504: Gondža nalazeći Arzuinu slabu tačku dobija jak adut protiv nje, Jusuf upada u Umitovu kuću i nalazato čvrste dokaze o Umitovoj saradnji i planovi da uništo Emirogluove. Pošto je vidio sliku Jusufa sa Arzu, Selim želi da se obračuna sa njim. Ali u knjižare nalazi dokaze da je Melek ipak bila u pravu.
505: Jusuf sve lijepo objasni Selimu i dokazuje da im je prijatelj, a ne ne prijatelj. Dokazuje da im je Umit radio iza leđa. Gondža je u prednosti u odnosu na Arzu, te Arzu ne zna šta da uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dolazi dan Tugčinog rođendana, Alije gleda njenu sliku i plače. Nedostaje joj mnogo. Emirouglu porodica odlazi na Tugčein grob gdje zateknu Arzu. Selim se dvoumi, i dalje ne može da vjeruje. Naročito kada ga Umit nazove. Arzu se nalazi sa Erkutom i svađa se sa njim. Odlučna je da po svaku cijenu dođe do papira te odluči da onesposobi kočnice Gondži kako bi ona poginula, još pored toga Umit ide iza Gondže i pokušava je odgurati sa puta. Gondža udara od veliku stijenu. Da li će Gondća poginuti?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site