Elif - 572. -Gondža prouzrokuje svađu Umita i Arzu

Elif

Elif – 572. i 573. epizoda – Gondža prouzrokuje svađu Umita i Arzu!

By  | 

 Elif – 572. -Gondža prouzrokuje svađu Umita i Arzu

572: Selim ne može da objasni zašto je doveo Sitare kući, ali ona kako bi mu olakšala, laže o poslu o kom se bavi. Arzu misli kako ima nadmoć nad Gondžom, ali Umit se plaši da bi se Gondža mogla sjetiti svoje prošlosti. Nakon što je založio Arzuinu ogrlicu, Dževahir popravlja mašine i krojačnica opet može da radi.
573: Arzu dolazti sa Dževahirom u krojačnicu i govori da će Bahrije da nadgleda radnica od sada.

Radnice su šokirane kada im Dževahir saopšti da slušaju Arzu. Lejla se prisjeća Melekinih riječi. Nakon što Arzu održi govor, Melek joj kaže da je ona Melek i da neće dozvoliti da joj se naslađuje. Ajla ne radi ništa po kući što jako smeta Tulaj. Arzu odlazi sa Dževahirom na ručak, ali ne želi ništa da jede i ode. Gondža čuje razgovor između Umita i Arzu. Uživa u njihovoj raspravi. Pobrinula se da Umit dobije sve dokaze protiv Arzu. Koverta koja je trebala stići Arzu, stiže Umitu. On je ljut. Arzu upita Gondžu da li se sjetila prošlosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site