Elif - od 936. do 940. ep. - Žulide odbije da se uda za Šafaka!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 936. do 940. ep. – Žulide odbije da se uda za Šafaka!

By  | 

936: Melek daje otkaz na poslu. Žulide se sretne sa Tufanom, plašeći se za sinov i Šafakov život, odluči da ne pristane na Šafakovu prosidbu. Direktor saznaje da Elif nezakonito pohađa školu i postavlja uslov Asli.
937: Kimet je primorana da slijedi Mahirovu igru. Elif saznaje da joj je majka ostala beu posla. Šafak pokušava da shvati zašto ga Žulide izbjegava. Asli nudi pomoć Melek i Elif u pravljenju gurabija kako bi preživjele dok Melek ne nađe novi posao.Ž
938: Žulide izbjegava Šafaka iz straha od Tufana. Elif priča Asli o Melek. Humejra želi da sazna nešto više o Leventu.
939: Kimet pokušava od Humejre da sazna više o njenom braku sa Tarikom, ali Humejra odbija da govori o tome. Alev i Leman planiraju da iskoriste Tufana da razdvoje Šafaka i Žulide. Tarikovi ljudi uspiju doći u vilu i prisiliti Humejru da ode kod Tarika. Ali Levent je spasava u zadnji čas.
940: Asli nagovara direktora da Elif nastavi školovanje. Misleći da nije uspjela, daje otkaz i nastoji naći drugu školu za Elif. Šafak preklinje Žulide da mu kaže zašt se udaljila od njega, ali mu ona ne može reći istinu. Gvori mu da se ne može udati za njega i da je nemoguće da budu zajedno.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site