Elif - od 1027. do 1032. ep. - Melek sumnja u Kimet, Šafak i Žulide planiraju vjenčanje!

Elif

Elif – od 1027. do 1032. ep. – Melek sumnja u Kimet, Šafak i Žulide planiraju vjenčanje!

By  | 

1027: Mahir želi biti podrška Melek i govori joj da će pomoći da završi radove. Kimet krije da joj smeta što su njih dvoje zajedno. Kako Mahir ne bi uvidio njene namjere, nastoji da usmjeri njegovu pažnju na njihov plan sa Madžide. Odnos između Šafaka i Žulide se poboljšava. Kerem govori Asli kako treba biti samo njegova asistentica jer se poslovi ne zadržavaju na vrijeme.
1028: Rana je bijesna jer Humejra donosi odluke bez njenog znanja. Pravi novi plan da je povrijedi u čemu i uspije. Kimet čini sve da okrene Madžide protiv Melek. Lažira nesreću i okrivi Melek.
1029: Akin je srećan kada čuje da se Birdže seli kod Asli. Ona saznaje da on stoji iza toga i odlučuje odustati. Nakon Kimetinih optužbi da je Melek gurnula niz stepenice, Melek odlučuje da se spakuje i napusti vilu. Mahir odbije povjerovati u majčine optužbe. Elif nagovara Melek da ostanu. Tufan saznaje da se Žulide opet viđa sa Šafakom.
1030: Žulide govori Emirhanu da su se stvari između nje i Šafaka promijenile. On je srećan. Leman se trudi da ugosti Šafakovog gosta ne znajući da je to Žulide. Madžide i Humejra pokušavaju saznati šta e desilo između Melek i Kimet. Humejra govori da vjeruje Melek. Ignoriše Leventove pozive.
1031: Šafak dovodi Žulide i Emirhana kući kako bi objavili da će se vjenčati. Leman se buni, ali Šafak je odlučan. Melek sve više sumnja u Kimet i njen odnos prema Madžide.
1032: Leman ipak daje blagoslov Šafaku i Žulide, međutim Alev se udružuje sa Tufanom da bi ih razdvojili. HUmjera sumnja da Levewnt ima nešto sa Ranom i udaljava se od njega. Melek obuzimaju sumnje da Kimet nešto muti sa Madžidinim lijekovima.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site