Elif - od 1142. do 1146. ep. - Mahir priznaje da je on Kimetin sin, firma Haktanir je bankrotirala!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 1142. do 1146. ep. – Mahir priznaje da je on Kimetin sin, firma Haktanir je bankrotirala!

By  | 

1142: Melek pronađe iscijepanu stranicu iz Madžidine sveske i shvata šta Kimet želi. Iako je spasila krvave košuzlje i smatra da je uništila sve dokaze, Kimet nije ni svjesna da Murat priznaje Melek da je sve bila obmana. Pronađena stranice ne samo da je pomogla Madžide da se prisjeti šta je napisala već joj otkrije i identitet osoba koje ona traži.
1143: Humejra i Kerem zahtjevaju odgovor od tetke zašto je predstavila Murata kao sina. Madžide ih prekida i govori da je našla Jusufovu ženu i kćerku i da im ostavlja četvrtinu bogatstva. Žulide je trudna.
1144: Kimet primora Ranu da ubrza proces uništavanja Haktanir holdinga. Kerem i Humejra čekaju buduće partnere kako bi postigli dogovor primaju šokantne vijesti o bankrotu. Kimet se nada da je dio bogatstva ostao, ali sve nade joj ruši Mahir.
1145: Svi su tužni zbog bankrota. Kimet je ljuta na Mahira jer nije učinio ništa da sačuva firmu. Mahir je se odriče. Madžide se osjeća loše što mora napustiti kuču. HUmejra i Melek nastoje razotkriti Kimet. Tufan traži od Žulide svo njeno zlato, ona odbija, ali je Leman nagovara.
1146: Rana optužuje Kerema da je upropastio firmu. Mahir priznaje Keremu da je on u stvari sin njegovog oca i Kimet. Kerem je bijesan dok Kimet paniči. Uzima pištolj. Žulide odnosi Tufanu zlato, ali u posljednjem trenutku odustaje od te namjere. Leman nije zadovoljna i tajno mu odnosi zlato. Tufan govori Šafaku da mu je Žulide dala zlato.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno