Elif od 177 do 179 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 177 do 179 epizode

By  | 

capture-20151101-185739
Elif od 177 do 179 epizode
177 epizoda

Zejnep i Selim donose odluku da se venčaju, nakon što su, pomoću svoje ljubavi, prošli kroz teške dane. Arzu, koja se kući vraća pomoću pretnji, tamo se suočava sa šokantnom situacijom. Arzu je svesna da će ostati bez života kojim je živela i počinje tragati za novim načinima kojima će obezbediti garanciju za svoj život. Sada se Alijin pogled na Arzu u potpunosti promenio.

178 epizoda
Melek pokušava okrenuti novu stranicu svoga život, nakon mukotrpnih godina proživljenih sa Vejselom. Kada Zejnep i Selim obznane svima svoju odluku o venčanju, svi su napeti zbog Alijinog koraka, koji će preduzeti po tom pitanju. Sa druge strane, Arzu je izluđena strahom da će ostati bez prezimena Emiroglu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


179 epizoda
Dok Alije preko volje prihvata Zejnep kao svoju snahu, poludi kada sazna za Zejnebinu vezu sa Melek. Alijin stav dovodi Zejnep i Selima u težak položaj. Međutim, oni su odlučni da brane svoju ljubav uprkos svim teškoćama. Dok Alije pokušava iz svoga života udaljiti Melek, koja je podseća na tajne njene prošlosti, suočiće se sa neverovatnom činjenicom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site