Gorka zemlja 56. i 57. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 56. i 57. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 56. i 57. epizoda!

56 epizoda

Jilmaz zbog Zulejhe pokazuje ljudskost, te ostavlja pištolj na stolu kad ode da se nadje sa Hunkar i Demirom i govori im da im on više nije neprijatelj.Zulejha i Jilmiz se tajno sastaju, a Mužgan ih slika. Mužgan preti Zulejhi. Zulejha govori Jilmazu da se boji zbog Mužgan. Nakon Mužganinog poteza dolazi policija i hapsi sve Jamanove. Jilmiz govori Mužgan da je njihovo hapšenje i njegov problem, a nju to razljuti. Jilmaz joj govori da je njegov problem to zbog toga što je on ubio Erdzumenta.Jilmiz i Demir kako bi dokazali celoj Čukurovoj da više nisu neprijatelji, rukuju se pred svima.

57 epizoda

Demir govori Zulejhi da je ponosan na nju i da se svakim danom sve više zaljubljuje u nju. Mužgan mu dostavlja video, nakon čega će on promeniti mišljenje i o njoj i o Zulejhi. Ali Rahmet i Hunkar se dogovaraju šta da preduzmu da Čukurova ne bi propala. Mužgan je snimila Zulejhu i Jilmaza i njihova vidjanja, te ih dostavila Demiru.

Sve epizode Gorka zemlja ( Čukurova )

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *