Gorka zemlja 62. i 63. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 62. i 63. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 62. i 63. epizoda!
62 epizoda

Zulejhu odvode u bolnicu nakon što je otrovana u zatvoru. Jilmaz saznaje da je Demir pokušao da otruje Zulejhu u zatvoru i želi da mu se za to osveti. Fakeli pokušava da ga zaustavi. Jilmiz mu govori da mu neće dozvoliti da mirno živi nakon svega što je učinio Zulejhi. Zulejha još ne dolazi sebi od kako je otrovana.

63 epizoda

Zulejhino pismo stiže do Jilmaza. Jilmaz napokon saznaje iz pisma da je Adnan njegov sin. Jilmiz plače dok čita pismo. U pismu mu Zulejha piše da je znala da će posledice biti burne, ali da je morala da mu kaže, jer on ima pravo da zna istinu. Iako su sada razdvojeni, uvek će ih spajati Adnan. Mužgan se odluči na gnusan čin.

Sve epizode serije Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site