Gorka zemlja 73. i 74. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 73. i 74. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 73. i 74. epizoda!

73 epizoda

Jilmaz je ljubomoran i prebacuje Zulejhi što se pred novinarima držala za ruku sa Demirom. Ona mu objašnjava da je on uhvatio za ruku, a ona iz pristojnosti mije mogla da ga odgurne. Jilmaz joj oštrim tonom kaže da se onda nije trebala ni pojavljivati sa njim pred novinarima.Mužgan sve sluša. Zulejha odlazi jer joj teško padaju Jilmazove reči.Mužgan preti Zulejhi. Jilmaz pita Zulejhu da li ona i Demir žive kao muž i žena, a ona mu se kune da je samo njegova.

74 epizoda

Zulejha saznaje da je Mužgan trudna i tužna je. Demir se izjasni da ne želi da Zulejha ode iz konaka, a nekima se ta vest ne dopadne. Mužganine vesti o trudnoći štete Zulejhi,a to izludjuje Jilmaza.

Sve epizode Čukurova

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site