Igra sudbine od 103 do 112 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 103 do 112 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 103 do 112 epizode

Thaakral preti da će reći Sudhanshu istinu o Raveeni i Rohitu ali na kraju to ipak ne čini. Richa uverava oca da ne čini ništa jer smatra da je njen brat kriv, na taj način želi da se što više približi Kunalu. Raj govori Gauravu da Seema ne sme saznati istinu o okolnostima koje su prethodile Vikramovom i Raveeninom braku. Siddhi se raspravlja sa Kunalom i govori mu da se ne ljuti na sestru. Richa i Veenit kuju nove planove…

Cela porodica je u šoku jer je Raveena popila otrov i završila u bolnici. Sudhanshu je veoma ljut i raspravlja se sa Seemom. Smatra da ga je Raveenina porodica namerno prevarila. Rohit se smatra glavnim krivcem za sve što se desilo. Doktor govori da će se Raveena oporaviti. Sudhanshu i Raj razgovaraju o novonastaloj situaciji i Sudhanshu odlučuje da je najbolje da se Vikram i Raveena razvedu.

Raj govori pred Raveenom da se loše ponela prema celoj porodici, a naročito prema Vikramu koji ju je prihvatio i koji je voli. Richa govori Kunalu da ga voli i da joj nije bitno šta će biti sa njenim životom. Vikram dolazi da razgovara sa Raveenom. Siddhi je shvatila da Richine namere nisu dobre i veoma je tužna kada vidi šta se dešava između Kunala i Riche.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Seema se sukobljava s Richom. Siddhi ne zna kako da kaže Kunalu da ih Richa želi rastaviti. Seema odlučuje oprostiti Siddhi. Raveena ponovo razmišlja o samoubistvu, ali je Vikram pokušava spasiti. Seema misli da je Siddhi trudna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *