Igra sudbine od 152 do 161 epizode, sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 152 do 161 epizode, sažetak

By  | 

Igra sudbine od 152 do 161 epizode

Vikram još uvek gaji nadu da će osvojiti Raveenu iako zna da se ona sastaje sa Rohitom. Thakraal dolazi u Kunalovu kuću tražiti oprostaj. Thakraal kupuje svedoka koji svedoči u Richinu korist. Sudija se sprema da osudi Kunala.

Richa pokušava iskoristiti zabavu povodom Holija kako bi ukrala CD. Siddhi i Kunal se zabavljaju ne sluteći šta se dešava. Raveena predaju Rohitu dokaz koji može osloboditi Kunala. Raveena shvata da ju je Rohit celo vreme iskorišćavao.

Siddhi saznaje da je Raveena pokušala ukrasti dokaz. Siddhi traži od Rohita da prestane uznemiravati Raveenu. Rohitovi ljudi kidnapuju Siddhi kako bi se dokopali dokaza. Kunal odlazi u Thakraalovu sobu optužujući ga da je oteo Siddhi.

Kunal je očajan jer ne može pronaći Siddhi. Siddhi saznaje da Rohit stoji iza njene otmice. Richa želi iskoristiti Siddhin nestanak. Raveena nagovara Rohita da pusti Siddhi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *