Igra sudbine od 133 do 140 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 133 do 140 epizode

By  | 

Igra sudbine od 133 do 140 epizode,sazetak
Siddhi se nada da će joj Kunal oprostiti što je sumnjala u njega. Kunal je zbunjen zbog Siddhine čestitke za dan zaljubljenih. Kunal vodi Siddhi na večeru. Raveena saznaje da se Kunal i Siddhi žele razvesti i saopštava to Rohitu.

Richa saznaje da se Kunal i Siddhi nameravaju razvesti. Richa odlazi kod Siddhi i govori joj da će povući tužbu protiv Kunala. Thakraal poziva Siddhi da svedoči protiv Kunala. Kunal traži od Thakraala da odustane od te namere.

Kunal ne može tolerisati način na koji Thakraal ispituje Siddhi. Sudija oduzima Kunalu pravo da se sam brani zbog napada na Thakraala. Svi u kući saznaju da se Kunal i Siddhi žele razvesti. Tahraal i Richa su uvereni u pobedu.

Raj pokušava uveriti Kunala da promeni svoju odluku. Kunal bezuspešno traži advokata koji će ga zastupati. Siddhi moli Kunala da joj dopusti da ga zastupa na sudu. Svi osim Kunala odlaze na zabavu povodom Shilpine veridbe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *