Igra sudbine od 239 do 250 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 239 do 250 epizode

By  | 

Igra sudbine od 239 do 250 epizode

Siddhi saznaje da je Rohit živ, ali joj niko ne veruje. Richa traži od Rohita da napusti grad. Vikram odlučuje pomoći Siddhi u potrazi za Rohitom. Siddhi odlazi kod Thakraala i govori mu da je njegov sin živ.
Siddhi odlazi u Thakraalovu kuću kako bi pronašla dokaze. Siddhi prisluškuje Richin mobilni telefon dok razgovara sa Rohit.

Siddhi pronalazi Rohita i poziva policiju. Rohit uspeva prevariti Siddhi i pobeći. Siddhi se vraća kući i svima priznaje poraz. Vikram ipak uspeva savladati Rohita i zarobiti ga. Richa je uhapšena u policijskoj raciji.

Thakraal uspeva osloboditi Richu. Siddhi i Vikram ne žele predati Rohita policiji. Siddhi pokušava uveriti Thakraala da je Rohit živ. Vikram i Siddhi pokušavaju držati Rohita na sigurnom. Rohit moli Raveenu da ga oslobodi.

Vikram pokušava dovesti Rohita na sud kako bi svedočio. Richa govori Siddhi da samo ona može spasiti Kunala. Rohit odlučuje svedočiti u Kunalovu korist, ali doživljava saobraćajnu nesreću. Richa se zaklinje da će osvetiti Rohita. Veena ne može oprostiti Siddhi što nije oslobodila Kunala. Siddhi pristaje na sve Richine uslove kako bi Kunal bio oslobođen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *