Igra sudbine od 226 do 238 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 226 do 238 epizode

By  | 

Igra sudbine od 226 do 238 epizode
Rohit anonimno šalje Thakraalu fotografije koje mogu kompromitovati Kunala. Thakraal poziva Siddhi da svedoči. Thakraal je uveren da će osuditi Kunala. Thakraal potkupljuje svedoka kako bi na sudu dao iskaz protiv Kunala.

Sud proglašava Kunala kvrivim za Rohitovo ubistvo nakon Raveeninog svedočenja. Kunal završava u zatvoru. Siddhi moli sudiju da oslobodi Kunala. Siddhi ne zna kako da se suoči sa majkom jer nije uspela spasiti Kunala.

Siddhi odlučuje nastaviti istragu i pronaći nove dokaze. Richa ne može oprostiti Thakraalu što je kaznio Kunala. Rohit ponovo posećuje Richu i rizikuje da bude uhvaćen. Thakraal se pita ko mu je tajno pomogao. Seemi nedostaje Gaurav.

Siddhi odlazi u hotel u kojem je Rohit odseo pre nesreće. Richa posećuje Kunala u zatvoru. Raveena pronalazi Rohitov mobilni telefon. Siddhi otkriva da je Vikram osoba koju je Kunal svo vreme tražio. Rohit saznaje da ja Richa posetila Kunala u zatvoru.

Siddhi odlazi kod Vikrama kako bi saznala istinu. Vikram priznaje da je on bio osoba s kojom se Rohit sukobio kada se desila nesreća. Kunal ne može da veruje da je Vikram ubio Rohita. Raveena moli Siddhi da poštedi Vikrama. Siddhi saznaje da je Rohit živ, ali joj niko ne veruje. Richa traži od Rohita da napusti grad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *