Igra sudbine od 217 do 225 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 217 do 225 epizode

By  | 

Igra sudbine od 217 do 225 epizode

Richa se vraća u grad i preti Siddhi da će je kazniti zbog Rohitovog ubistva. Vikram želi pomoći Siddhi. Kunal odlazi na Rohitovu sahranu kako bi se uverio da li je Rohit zaista mrtav.

Siddhi i Kunal odlaze na mesto nesreće kako bi prikupili dokaze. Thakraal preti celoj porodici Chopra da će ih uništiti. Siddhi se plaši ishoda suđenja jer smatra da ima velike šanse da bude osuđena. Thakraal se sprema za suđenje i prikuplja dokaze.

Thakraal iznosi dokaze protiv Siddhi i siguran je da će biti osuđena. Kunal se nalazi u teškoj situaciji. Thakraal pokušava isprovocirati Kunala. Richa napada Siddhi. Kunal tvrdi da je on upravljao automobilom, a ne Siddhi.

Siddhi ne može oprostiti Kunalu što je preuzeo krivicu na sebe. Gaurav i Seema ponovo počinju kontaktirati. Siddhi ponovo želi napustiti Kunala, ali joj on ne dopušta. Siddhi traži pomoć od Raveene i Vikrama. Richa moli Kunala da promeni iskaz.

Veena traži od Siddhi da na sudu poništi Kunalov iskaz. Kunal predlaže Siddhi da zajedno rade na slučaju Rohitovog ubistva. Kunal odlazi u forenzičku laboratoriju i pronalazi zanimljiv trag. Richa ponovo pokušava ubiti Siddhi, ali je Kunal spašava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *