Igra sudbine od 357 do 369 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 357 do 369 epizode

By  | 

Igra sudbine od 357 do 369 epizode

Kunal je ljut jer se probudio pored Siddhi. Deca žele da ih Kunal i Siddhi zajedno vode u kupovinu. Blizanci smišljaju način kako da zbliže Kunala i Siddhi. Kunal je besan na Siddhi jer smatra da ga ona proganja.

Abhay pokušava isprovocirati Kunalovu porodicu. Anand je teško ranjen u pucnjavi koja se desila u trgovačkom centru. Anand se bori za život i Kunal nema novca da plati njegovu operaciju. Abhay želi platiti Anandovu operaciju.

Kunal pokušava pronaći novac, ali Abhay plaća Anandovu operaciju. Abhay prikuplja dokaze kako bi ponovo tražio starateljstvo nad Anandom. Abhay govori Kunalu da je gubitnik i da nikad nije uradio ništa za Ananda. Veena se ljuti na Raja što je pokušao utešiti Siddhi.

Kunal se sukobljava sa Siddhi i obećava da više nikad neće piti alkohol. Doktori dopuštaju Anandu da se vrati kući. Kunal obećava Abhayu da će mu vratiti novac koji je on potrošio na Anandovo izdržavanje. Richa želi iskoristiti Kunalov i Abhayev sukob.

Kunal prihvata Richin poslovni predlog kako bi Siddhi bila ljubomorna. Thaakral traži od Riche da zaboravi na Kunala. Siddhi nagovara Vikrama da postane Kunalov poslovni partner. Siddhi se zbog toga sukobljava sa Richom.Kunal pokušava preoteti Abhayu posao. Abhay organizuje zabavu na kojoj ponižava Kunala pred očima njegove porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siddhi saznaje za Abhayeve ilegalne poslove i prijavljuje ga policiji. Abhay pokušava saznati zbog koga je završio u pritvoru.Blizanci traže od Kunala da čestita Siddhi novu godinu. Richa saznaje da je Siddhi osoba koja je prijavila Abhaya policiji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *