Igra sudbine od 401 do 410 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 401 do 410 epizode

By  | 

Igra sudbine od 401 do 410 epizode

Kunal ipak pronalazi novac i deca konačno dolaze u Singapur. Siddhi primećuje promene u Kunalovom ponašanju. Kunal priznaje Siddhi da je odlučio braniti osobu za koju nije siguran da je nevina i da sve to radi samo zbog svoje porodice.

Kunalov klijent izvršava samoubistvo. Veena primećuje da se Kunal promenio, ali Siddhi joj ne želi reći šta se dešava. Kunal želi da uloži novac u novi nameštaj, ali se Siddhi protivi tome. Kunal angažuje osobu koja će mu pomoći da napreduje u karijeri.

Kunal učestvuje u poznatoj televizijskoj emisiji i poznati glumac Aman Kumar želi da ga Kunal brani na sudu.

Siddhi saznaje da će Kunal braniti osobu koja je odgovorna za smrt nevinih ljudi. Porodica pokušava shvatiti zašto je Kunal prihvatio ovaj slučaj. Veena govori Kunalu da više nije njen sin. Aman sumnja u Kunalove namere i naređuje svojim ljudima da ga prate.

Veena i Raj žele da napuste kuću zbog Kunalove odluke. Aman želi da se Kunalova porodica preseli u veću kuću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site