Ishq Mein Marjawan - 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare!

By  | 

Dip govori Tari da radi sve zbog nje. Radi njene sreće. Ona veli da je njen problem ta djevojka. On je ignorisao zbog nje. Dip je uvjerava da je ona samo jedina djevojka u njegovom života, od djetinjstva. Tara veli da zna da je on uvijek spašao problema od djetinjstva. Zagrle se. Prikazano je sjećanje kako je Tarin otac ostavio nju i njenu majku i otišao sa ljubavnicom. Tara je bila mala djevojčica, i Dip je bio uz nju. Posle nekoliko godina, Tara je tinejdžerka i prikazana je kako sjedni na stepenicama. Dip dolazi i ugleda mrtvu ljubavnicu njenog oca. Pita je šta je to uradila. Tara pogleda pa veli da je ubila, oduzela joj je oca, dom, pa je ubila. Počne se smijati, pokazuje mu prsten. A onda dobija napad panike, gleda u ruke krvave, pa govori Dipu kako će je odvesti policija, počne se bolesno ponašati. Moli ga da je spasi. On joj govori da joj se neće ništa desiti, on je tu i uvijek će biti. Zagrli je, Tara plače. Vraćamo se u sadašnjost gdje oni sjede jedno pored drugog i Tara ponavlja riječi koje joj je tada rekao. Zagrli ga i govori da je rekao da će biti uz nju i jeste. Dip veli da se sjeća i uvijek će biti uz nju. Spasiće je. Ali i ona mu mora pomoći. Neka ne izlaže plan riziku. Tara veli da predugo traje. On je pita da ima strpljenja. Njena djela će biti pripisana njenoj dvojnici. Tara doda da će njoj biti suđeno. Zagrljeni su.
Maja dolazi kod Dipa u sobu i pita ko je Tara. Dip veli da bi trebala znati, Tara je djevojka koja ga je ostavila u mandapu. Maja veli da je to ono što joj je Arohi rekla. Ali šta je istina? Šta se desilo sa Arohi prošle noći?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site