Ishq Mein Marjawan - 329. ep. - Vasundra izbaci Dipa iz kuće!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 329. ep. – Vasundra izbaci Dipa iz kuće!

By  | 

Dip bježi od policije, Virat ga zaustavi i pita gdje bježi, policija ga traži. Upucaće ga kada ga vide. Vade pištolje, Dip puca u Virata, Abhi dolazi i udari ga po glavi štapom. Dip bježi. Trči ulicama i uđe u kuću. Obezbjeđenje pita ko je, Dip ga udari i uđe.
Arohi čuje buku, ode u Vasundrinu sobu i vidi slomljenu čašu. Pita kako se to desilo, Vasundra pita kako da podnese to, voljela bi da joj Bog nije dao sina. Ne bi morala da dočeka ovaj dan. Neka ode, ona će se moliti. Dip ide ka Vasundrinoj sobu, Tara ga zaustavi i pita ko je on. On je prerušen u obezbjeđenje i veli da je Abhi rekao da provjere sve sobe. Tara se složi.
Dip ode kod Vasundre. Ona govori da nije uspjela kao majka, trebao bi biti u zatvoru. Dip je ubjeđuje da su te optužbe laž, to je igra protiv njega. Jedino mu je ona važna. Vasundra veli da ga ne zna, sve što zna jeste da on ubija ljude i treba da plati za to.
Virat ugleda onog iz obezbjeđenje kako leži u dvorištu i zove ostale.
Dip moli majku da mu vjeruje. Ona viče i govori da je on tu. On je moli, ne zna potpunu istinu. Svi se okupe ispred sobe. Vasundra govori da postoji mnogo tajni u kući, a najveći lažov je njen sin. Virat razvali vrata i uđe unutra. Dip mu govori da ne prilazi. Virat veli da nema ništa. Dip govori da on živi u ovoj kući zbog njegovog napornog rada. Tara veli da ga je njena majka pokupila sa ulice, ona(Tara) je sve uradila za njega, a on je iskoristio. Ošamari ga. Virat ga udari, Vasundra kaže Abhiju da ga izbaci. Abhi ga izbaci. Dip moli majku da mu vjeruje, ona kaže da je mrtav za nju.
Dip spava na ulici. Arohi dolazi i pita da li mu je zabavno, drago joj je što ga vidi u takvom stanju. Sva njegova moć, ego, sve je gotovo. Sve joj je uzeo i vratila mu je. Daje mu jedan novčić. On joj govori da će kada shvati šta se desilo, njen život biti uništen.
Najava: Dip pušta lovačke pse na Arohi. On veli da je on pravi igrač ove igre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *