Ishq Mein Marjawan – 402. ep. – Susret Dipa i Arohi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 402. ep. – Susret Dipa i Arohi!

By  | 

Vasu pita Dipa šta to govori. Dip kaže da ga ne mogu prevariti. Pita zašto su mu svi poslali poruku da dođe ovdje. Tara kaže da je on njima poslao poruku da dođu tu. Dip kaže da se neko igra sa njima i da bježe odatle.
Arohi se pita da li je to istina. Rađ je bio u pravu o njemu. Dip dolazi kod Arohi. Arohi bježi odatle. Dip je pita zašto bježi. Govori joj da ga sasluša. Arohi bježi.
Arohi se zaustavlja i počinje da plače. Pita Dipa zašto uvijek radi ovo. Nikada mu neće vjerovati. Guru Ma dolazi kod Vasu na Rađovoj sahrani. Vasu pita zašto je došla tu da slavi smrt njenog sina. Ona joj nešto pokazuje i govori da je zbog toga došla. Govori joj da zna tajne koje su sa njom i stvari koje ona zna. Vasu kaže da zna da ovo radi samo da je ismijava. Šta ako njen sin sazna njenu istinu. Šta ako Dip sazna… Tara dolazi. Guru Ma odlazi. Tara se pita o čemu su razgovarale.
Tara gleda snimke kuće. Pita se zašto nije tu. Da li ih je neko izmijenio? Tara dolazi u njenu sobu. Nema crvenog dnevnika. Sigurna je da ga je Arohi uzela.
Dip zove Arohi i govori joj da želi da se nađe sa njom. Dip dolazi kod nje. Arohi mu kaže da joj je svaki put kada mu je vjerovala dokazao da je trebalo biti drugačije. Nasamario ju je. On je moli da ga sasluša. Arohi mu kaže kako zna da je bio iza svega ovoga. On je master šef. Pita ga da li je Rađ umro zbog njega. Sve je ovo bilo iscenirano zbog njega. Zbog njega je izgubila dijete. On joj govori da je sigurna sada. Arohi ga pita šta mu se ogodilo, on je razlog svega što se dešava.
Arohi pokušava pobjeći. Dip je zaustavlja. Neko puca u njihovom pravcu. Dip spašava Arohi. Arohi ga pita zašto je pokušava spasiti. Dip kaže da se samo brine za nju. Arohi kaže da je samo pokušava uplesti u sve ovo. Dip joj kaže da ne zna sve.
Najava: Dip kaže da će saznati sve na večerašnjoj zabavi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno